La Manga Resort ligger i Murciaregionen sør for Alicante der de har flest soldager i hele Spania. Resorten er en av de fineste og mest komplette i Spania med både tennisbaner og fotballbaner i tillegg til tre flotte golfbaner og et virkelig flott hotell. Mark Davies vil ha trening i alle deler av spillet i 5 dager med dere, han vil også spille med dere på banen.

La Manga Golf Club har 3 fine golfbaner; South, North og West course. South og Northbanen ligger rett utenfor hotellet. South course har vært benyttet til Spanish Open ved flere anledninger. Banene er av parkbanekarakter med vannhindere, fine greenområder og palmekledde fairways. West Course er litt mer kuppert ligger en kort transfer fra hotellet og er mer kupert enn de andre to banene på resorten.

Hotel La Manga Principe Filipe er et 5-stjerners hotell med perfekt beliggenhet ved golfbanene. Hotellet har eksistert et par år, og har vært kontinuerlig renovert for å holde den høyeste klasse. Stilen er klassisk og alle rommene har terrasse eller balkong og det meste av hva man forventer. SPA avdelingen er noe for seg selv og den beste i området. En stor fordel med La Manga er at man kan nyte middagene på hotellet eller på flere ulike restauranter som kun ligger noen minutters gåtur fra hotellet. På La Manga Club kan man nyte golfen og feriedagene til det fulle.

For mer info og påmelding kontakt Mark Davies på e-post: mark@toppgolf.no / tlf: 454 13 950. Kontaktperson i Golfbreaks Christian Berg e-post: cberg@golfbreaks.com / 928 08 800.

Inkludert i prisen:

  • Flyreise med SAS Plus Oslo – Alicante t/r
  • Mat, drikke, fast track, Lounge, golfbag 23Kg og 23 kg bagasje på flyet

  • Transport fra flyplassen til hotellet t/r
  • 7 netter på Hotel La Manga Principe Filipe (5*) i delt Classic dobbeltrom
  • Frokost og 6 middager på La Manga Club
  • 5 x 18 hulls greenfees på La Mangas 3 baner
  • Golfrening i 5 dager med PGA Pro Mark Davies
  • Rangeballer til treningene

Pris kr 15 875,- per person

Enkeltromstillegg kr 1 995,-