Toppgolf kafé by alba

Rett over påske 2019 åpnet vi en ny golfkafé og take away hos Toppgolf Golf Klubb.

Toppgolf Kafé er en unik og koselig kafé i Griniveien 363, Bekkestua. Vi tilbyr hjemmelaget og velsmakende matretter. Her finner du mat og drikke tilspasset golfspillere, og vi er spesialister på italiensk mat. Kom innom og få deg en smak av Italia. Mulighetene er mange, du kan sitte i vårt hyggelige klubbhus, på terrassen, eller benytte deg av take away. Kom med eller uten golfkøller og nyt en fantastisk middag med familie og venner.

Vi er åpne for alle! Det betyr at naboer og andre gjester er hjertelig velkommen for å ta en kopp kaffe eller å spise en knallgod steinovnsbakt pizza.

Toppgolf Kafé er drevet av ALBA CATERING. Vi er 3 stolte italienere som med lidenskap og sjel gir privatpersoner og bedrifter den beste Bel Paese-maten du kan oppleve i Norge sammen med nydelig internasjonale og norske retter.

Hver kunde er unik for oss. “Å lage mat er ikke bare å forberede mat, men å gi folk glede”


Leie selskapslokaler?

Kafeen har god kapasitet og alle rettigheter. Golfklubb medlemmene og hyggelige gjestene kan leie lokaler til enhver type anledning: Bursdag, firmafest, konfirmasjon, team-building, bryllup, sommerfest og mer!Det er plass til en bordsetting på opp til 100 personer.

Catering?

Alba Catering er totalleverandør. Vi kan hjelpe dere med å planlegge alle slags selskaper, fra en intim bursdagsfest med 20 gjester, et glitrende bryllup med 100 gjester og en firmafest med opp til 2000 mennesker.For alle anledninger hjelper vi dere med å velge den beste menyen for enhver smak. Vi kan også bidra med alle komplementære varer og tjenester som ønskes for at deres arrangement blir uforglemmelig.

Som medlem av Toppgolf, får du 10% rabatt på catering.


Åpningstider for Toppgolf Kafé

Mandag: 10:00-20:00
Tirsdag - søndag: 10:00-20:30

Tlf: 67 14 13 13
Epost: senteret@toppgolf.no
Griniveien 363, 1356 Bekkestua.
Org nr: 979 499 035

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Åpningstider
Mandag - torsdag
9 - 20
Fredag
9 - 19
Lørdag
9 - 18
Søndag
9 - 20
Hold deg oppdaTert