Banen

Nordhaug Golfbane ligger vakkert til ved Nordhaug Gård i Bærum. Banen har ni hull og tre utslagssteder. Den måler 1398 meter fra slope tee, 1176 meter fra gul tee og 969 meter fra rød tee.

Banen egner seg veldig godt for nybegynnere, for nærspilltrening og for en rask ettermiddagsrunde. Maskimal tid for å spille ni hull er 1 time og 45 minutter.

Alle spillere må bruke eget utstyr på banen. Golfsett kan leies i resepsjonen. Greengaffel skal være med. Spillere skal møte minst 10 minutter før start for å registrere seg for utslag i resepsjonen.

Fotballgolf: Banen kan også benytes til fotballgolf, et ballspill som er en blanding mellom fotball og golf. Spillet går ut på å få ballen ned i et visst antall hull på færrest mulig spark, og kan spilles enten som individuell konkurranse eller som lagkonkurranse med inntil 4 spillere pr. lag.

Spillet går ut på å sparke en ball fra utsparkstedet og ned i et hull på færrest mulig tilslag. Banen hvor sporten spilles består ofte av 9 hull, der en del av hullene har putballhindre som skal passeres. Disse hindrene er; Tunnelen, Vinduet, Kurven og Labyrinten. Hvert spark gir 1 poeng, og det er satt en grense på maks antall spark (denne varierer fra bane til bane). Blir det brukt mer enn maksgrensen blir det 2 ekstra poeng.