Nå kan du bli med i Golfserie.no’s vinterturnering, Tour de Golf indoor , også på ToppGolf. Dette er en individuell turnering for spillere på alle nivåer. Damer og herrer spiller i samme klasse.
Spillformen er netto med innendørs hcp (70% av utendørs hcp). Hver turneringsdag spilles over 18 hull.
Turneringen som vil gå over ca. 15 turneringsdager i november, desember, januar, februar og mars. Første runde ble spilt på Custom Golf 18. november. Neste mulighet er onsdag 25/11 kl.18.30 på Follo Golf/Ski. Første turneringsdag på ToppGolf er søndag 13 desember.
Du trenger bare tre tellende runder for å kunne gå til finalen, men kan spille så mange av disse rundene du måtte ønske. 20 prosent av deltakerne går til finale i Oslo i mars. I finalen starter alle likt.

Premiering

Vinneren av finalen i Tour de Golf indoor 2015/2016, vinner en plass i Tour de Golf Invitational 2016 i Spania, hvor fly t/r, opphold, golf og bankett er dekket av Golfserie.no

Tour de Golf indoor spilles på About Golf og Full Swing simulatorer.
Du kan spille hos Custom Golfsenter på Frysja i Oslo, Toppgolf på Haga og hos Follo Golfsenter i Ski.
Av de tre tellende rundene må max. to være på en av simulatortypene.
Custom Golf (Frysja) har About Golf simulatorer og Follo Golf (Ski) og Toppgolf (Haga) har Full Swing simulatorer. D.v.s. at alle må minimum ha en tellende runde/max. to på Custom Golfsenter (About Golf simulatorer).

Pris påmelding: Kr. 350,- pr. spiller. (Betal deltakeravgiften på www.tourdegolf.no)

Simulatorleie kommer i tillegg. Simulatorleien betales før hver enkelt turneringsdag på hver av golfsenterne.

Du finner alle turneringsdatoene og mer informasjon på : www.tourdegolf.no