ToppGolf har engasjert PGA Advanced Golf Professional Mark Davies (36) som head pro. Marke er allerede ignag med å utvikle nye kurs og treningsopplegg for ToppGolf Akademi.

– Jeg er svært fornøyd med å bli en del av ToppGolf-teamet. Dette er det eneste senteret som kan tilby en helhetlig tilnærming til golftrening, og det er ToppGolf du bør oppsøke for å bli bedre i golf, og jeg ser frem til å bidra til nettopp dette, sier Mark Davies.

Mark har vært golftrener i Norge i ti år, mesteparten av tiden knyttet til Losby Golfklubb, der han har trent golfere på alle nivåer. I fem år var han hovedtrener for Espen Kofstad som har hatt kort på Europatouren i to omganger. Han har også trent frem Losby-juniorer til nasjonale mesterskapstitler og introdusert golf til 3500 barn i Lørenskog kommune. Han var også regional trener Østlandet Øst i perioden Golfforbundet hadde regionale kompetansesentra.

– Vi er svært glade for å ha Mark på plass som en del av vårt team her på ToppGolf. Han skal blant annet bygge opp vårt akademi og utarbeide et bredt tilbud av program og pakker, kurs, og aktiviteter som skal bidra til at golferne skal bli bedre. Det skal være gøy å spille golf! ToppGolf har som ambisjon å være Norges mest komplette treningssenter som tilbyr helårs trening for alle som ønsker å bli bedre i golf – enten de har proffambisjoner eller bare ønsker å ha større glede ved sitt golfspill. Vi er overbevist om at Mark, med sin kompetanse, engasjement og erfaring, blir en god bidragsyter til verdiskapning og kvalitet i alle ledd her på ToppGolf, sier daglig leder på ToppGolf, Bente Kaarby

Mark Davies har en status som avansert PGA Professional og er den eneste Aimpoint Express-sertifiserte golftrener i Norge. Han er også Nike Golf Brand ambassadør.