Markedsleder i innendørs golfsimulatorteknologi, Full Swing Golf, og den irske golfproffen Padraig Harrington har inngått et samarbeid, så nå er Paddie også med i simulatorprodusentens eksklusive stall, sammen med verdensener Jordan Spieth, Bill Haas, Hunter Mahan, Mark Wilson og Tiger Woods.

Padraig Harrington, vinner av tre major-turneringer, har hatt en suksessrik golfkarriere både på Europa-touren og PGA-touren. Han har videre seks PGA Tour-seiere, og har vært på det europeisk Ryder Cup-laget seks ganger. I 2007 var han den første iren på 25 år til å vinne Irish Open kort tid før han tok hjem the Claret Jug på Carnoustie samme år.

– Full Swings Golf teknologi bidrar til endring både i spillet og mine treningsrutiner, sier Harrington i pressemeldingen som kunngjorde samarbeidet. – Golf har forandret seg mye gjennom de siste to tiår og teknologi for å trene og spille innendørs gjør golf mye mer tilgjengelig. Jeg gleder meg til å bidra med å få sporten til å vokse i samarbeid med Full Swing!

Full Swing Golf som holder til i San Diego utvikler og selger cutting edge golf simulator teknologi. Programvaren gir mulighet for å spille realistisk golf på hele 93 mesterskapsbaner. De fleste av disse er tilgjengelig på ToppGolf.