Trening – for bedre

golf, god helse og velvære!

Instruksjon: ToppGolf tilbyr helårs trening for alle som ønsker å bli bedre i golf. Enten de har proff-ambisjoner eller bare ønsker å ha større glede ved sitt golfspill.

Senterets godt kvalifiserte pga-proer er beredt til å hjelpe deg til å utvikle dine ferdigheter i golf med utgangspunkt i ditt ståsted.

Svingstudio: På ToppGolf har du tilgang til Swing Catalyst – et svingstudio med en gravitasjonsplate som registrerer vektoverføring og kroppens rotasjonskraft gjennom hele svingen. Systemet er utviklet av folk med bakgrunn fra NTNU i Trondheim og brukes blant annet av Suzann Pettersen. I samarbeid med de kjente analysesystemene FlightScope og Trackman samles det opp data som kartlegger svingen ned til mikroskopisk detalj.

Kurs: ToppGolf tilbyr kurs for alle nivåer. For alle som ønsker å starte med golf har vi Veien til Golf (VTG)-kurs og oppfølgingskurs slik at man kommer over de første ”fartsdumpene”. Hvordan kommer man seg ut av bunker? Hvordan slå lenger med driver? Chipe bedre? Putte bedre? ToppGolf hjelper deg videre. Vi skreddersyr gjerne kurs for vennegjenger, bedriftklubber o.l.